De diverse soorten e-sigaretten 0 1357

E-sigaretten

Veel mensen gebruiken nu steeds vaker een e-sigaret. Dit is namelijk minder ongezond dan een gewone tabak sigaret, en bovendien kun je uit veel verschillende smaken kiezen. Deze smaken variëren van tabak, tot fruitsmaken, tot nootsmaken. Ook wordt een e-sigaret weleens gebruikt om te helpen bij het stoppen met roken. Daarnaast geeft het ook geen gele uitslag op je tanden. Wil je graag overstappen van de gewone sigaret naar de e-sigaret? Wij vertellen in deze blog meer over verschillende soorten e-sigaretten en de bijbehorende eigenschappen er van.

De wegwerp e-sigaret

We beginnen bij de e-sigaret die je kunt weggooien. Deze ziet er uit als een gewone tabak sigaret. Toch bevat deze e-sigaret een batterij. Daarnaast is het in het bezit van een verdamper en een vloeistof cartomizer. Wel heeft deze wegwerp e-sigaret matige dampontwikkeling waardoor de smaak niet optimaal te proeven is. Je moet deze sigaret, zoals de naam al doet vermoeden, weggooien wanneer deze op zijn gebruikt.

De mid-size e-sigaret

We gaan door met de mid-size e-sigaret. Deze e-sigaretten, ook wel Personal Vaporizers genoemd, zijn erg populair onder nieuwe gebruikers, omdat je de smaak goed kan proeven door de goede dampontwikkeling. Deze e-sigaretten hebben weinig weg van de gewone tabak sigaret. Het bestaat uit een oplaadbare batterij met een verdamper, ook wel clearomizer genoemd. De clearomizer kun je los bestellen. Daarnaast is het verruilen van coils ook mogelijk bij de mid-size e-sigaret.

De oplaadbare mini e-sigaret

Deze e-sigaret is speciaal gemaakt om vaker te gebruiken. De batterij heeft een gemiddelde capaciteit van 300 mAH. Deze e-sigaretten lijken vaak op de gewone tabak sigaret. Het is een compacte e-sigaret dus je kunt hem makkelijk meenemen. Wel heeft deze e-sigaret een mindere dampontwikkeling waardoor de smaak niet optimaal naar voren komt.

De e-shisha

Deze e-sigaret verdampt een elektronische Shisha vloeistof. Hierin zit geen nicotine in verwerkt. De grootte van de batterij staat in lijn met de capaciteit en is in dit geval dus niet heel erg goed. Deze e-shisha is namelijk een kleine pen. Ook deze heeft een matige dampontwikkeling. Wel is deze handig om mee te nemen omdat het een klein formaat heeft.

Overstappen?

Naast deze e-sigaretten zijn er nog een paar soorten te vinden. Ben je klaar met de gewone sigaret en wil je overstappen naar een trendy e-sigaret? Laat je dan goed adviseren door een partij als Smokesmarter, een partij die alles weet van e-sigaretten de accessoires ervan, zoals verdampers en coils. Neem gerust contact op met deze partij voor meer informatie.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons