Wel of niet samen shoppen voor een verlovingsring? 0 1248

shoppen voor een verlovingsring

Samen shoppen voor een verlovingsring. De meningen over dit onderwerp zullen vast sterk verdeeld zijn. Geen wonder ook, want bij verloven geloven nog steeds veel vrouwen én mannen dat er sprake moet zijn van een verrassingselement. Het perfecte plaatje van de man die op één knie gaat met een mooie ring in een doosje lijkt misschien een sprookje, maar heel eerlijk: in de praktijk komt dit eigenlijk nog maar weinig voor. Veel mensen spreken tegenwoordig eenvoudigweg af dat ze willen trouwen en wanneer. Als er toch sprake is van een aanzoek, dan kiezen veel mannen er ook voor om geen ring te gebruiken.

Heeft jouw partner al aangegeven dat hij van tevoren niet al een verlovingsring wilt kopen? En twijfel jij nog of samen naar een juwelier in Nijmegen gaan wel de beste stap is? Hier zijn enkele redenen waarom samen shoppen voor een verlovingsring juist wel (of niet) een goed idee is!

Zeker van de juiste maat

Eindelijk… daar is het moment waar je zo lang op hebt gewacht. Hij gaat door zijn knieën, haalt het doosje tevoorschijn en jij probeert vol plezier die prachtige ring om je vingers te schuiven. Maar oeps… hij past niet! Toch wel een beetje beschamend. Voor beide partijen. Bovendien jammer dat je niet gelijk met jouw mooie ring kan pronken. Het is daarom stiekem een stuk fijner als je zeker bent van de juiste ringmaat.

Wanneer jullie samen gaan shoppen voor een verlovingsring, dan weet je ook direct zeker dat de ring zal passen. Bovendien hoef je dit niet voor een mogelijk aanzoek te doen, maar kan dit ook gewoon daarna. Zo is het verrassingselement alsnog aanwezig en kunnen jullie vervolgens samen de juiste ring uitzoeken. Hoef je ook niet meer terug. Wel zo prettig!

maat verlovingsring

Stiekem

Hou jij liever de touwtjes in eigen hand? Maar wil je wel graag verrast worden met een aanzoek? Als jullie al tijden over trouwen praten, dan zit de kans er dik in dat je partner je uiteindelijk zal vragen. Het kan daarom ook zeker geen kwaad om hem alvast te laten weten welke ringen je dan mooi zou vinden en wat je maat is. Ga stiekem eens langs een juwelier en bekijk samen het aanbod en verdiep je in de huidige sieradentrends. Zo kan je op luchtige toon vertellen wat je mooi vindt en wat juist niet. Ook een goede keuze als je weet dat je vriend erg onzeker is over het kiezen van de juiste ring.

Verrassingselement

De belangrijkste reden waarom je juist niet samen zou moeten gaan shoppen is om het verrassingselement te behouden. Want zeg nou zelf: is het echt wel zo leuk als je al precies weet welke ring je krijgt en hoe je straks gevraagd wordt? Het is soms ook gewoon wel fijn om in het ongewisse gelaten te worden. Zo behoud je het verrassingselement en geniet je van een fantastisch huwelijksaanzoek.

Voor je partner is het wel belangrijk om naar een juwelier op zoek te gaan die de ring eventueel naderhand zou kunnen vermaken. Zo weten jullie zeker dat de ring uiteindelijk perfect zal passen!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons