Wat zijn de trends voor het komende skiseizoen? 0 957

Wat zijn de trends voor het komende skiseizoen

Mogen we wel op wintersport of toch niet? En naar welke skibestemmingen kunnen we dan? Waar is het code geel? Er is veel onzekerheid over het aankomende skiseizoen. Wat we wel zeker weten is dat het een kleurrijke boel wordt op de piste waar we op de lange latten mogen staan. Wil jij weten wat helemaal trendy is deze winter? En welke skibril bij je outfit past? Dit zijn de leukste ski trends van 2020/2021! 

Kleurrijk de piste af

Het is kleur wat de klok staat op de piste. En dan het liefst zo fel mogelijk! Geel, blauw, rood, groen, roze. Het kan niet kleurrijk genoeg dit jaar. Het is niet nieuw, maar is eigenlijk al een paar seizoenen in opkomst. Net als dierenprints trouwens. Panter, zebra, tijger, koe… Kom maar door! En combineren. Dus niet alles in 1 kleur maar bijvoorbeeld een neutrale broek met een knalroze jas. Of voor de echte durfals een broek met tijgerprint en verblindend gele jas. Doe een gek!

Pro metallic

We zijn helemaal voor en de designers hebben ons gehoord hoor, glimmende metallic skikleding is hot! Dames en heren kunnen naar hartenlust combineren. Bijvoorbeeld een basic skibroek met daarboven een paars metallic jas. En als de glazen van je skibril dan ook nog matchen met je jas ben je helemaal de bom. Mannen gaan wat stoerder. Die dragen bijvoorbeeld een zwarte skibroek in combinatie met een donkerblauwe, donkergroene of donkerpaarse metallic jas.

Beestachtig beautiful

Zoals gezegd zijn dierenprints ook dit jaar weer helemaal trendy. Helemaal in combi met felle kleuren of metallic. Ook strepen, stippen, blokken en ruiten zijn favoriet bij de grote merken. Zeker als we het hebben over je midlayer mag het allemaal wel wat klassieker. Dus ruitmotieven in warme kleurstellingen zijn een goede keuze

Doe duurzaam

Recyclen en upcyclen doet ook in het ontwerpen en produceren van skikleding zijn intrede. En terecht natuurlijk. Grote merken zoals Protest geven het goede voorbeeld. In hun collectie vind je wintersportkleding die gemaakt is van gerecycled polyester en geen pvc bevat. Modieus en duurzaam. Win, win!

Het oog wil ook wat

Een skibril is natuurlijk onmisbaar als je gaat skiën. Maar kunnen goede skibrillen ook modieus zijn? Natuurlijk! In de eerste plaats moet je goed zicht hebben en moeten de glazen je beschermen tegen fel zonlicht. Meekleurende glazen zijn dus geen overbodige luxe. Als het kan zouden wij gaan voor een bril waarvan je de glazen kunt verwisselen zodat hij altijd bij je ski-outfit past. Zo is je skibril niet alleen noodzakelijk, maar wordt het een volwaardige mode accessoire.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons