Hoe kies je de perfecte oorbellen? 0 1335

perfecte oorbellen

Oorbellen zijn de perfecte sieraden voor vrijwel iedere gelegenheid. De meeste vrouwen dragen dagelijks oorbellen. Sommige vrouwen veranderen hun oorbellen vrijwel nooit, anderen kiezen er juist voor om de oorbellen per gelegenheid of outfit te verwisselen. Waar je ook voor kiest, oorbellen zijn in staat om iedere outfit helemaal af te maken. Maar voor welke oorbellen kies je dan? Waar hou je rekening mee voordat je op Mostert Juweliers de perfecte oorbellen wilt kopen? Hier vind je een aantal handige tips die de zoektocht een stuk gemakkelijker zullen maken.

Oorbellen bij gezichtsvorm

Bij het kopen van nieuwe oorbellen wordt er vaak geadviseerd om naar de gezichtsvorm te kijken. Deze is namelijk allesbepalend in jouw zoektocht naar de perfecte oorbellen. Maar welke oorbellen passen nu precies bij jouw gezicht? En waarom?

  • Een rond gezicht doet al gauw (nog) ronder aan wanneer je de verkeerde oorbellen kiest. Het is daarom belangrijk om voor lange en slanke oorbellen te kiezen. Deze maken je gezicht optisch langer, waardoor je gezicht minder rond lijkt. Probeer rond gevormde oorbellen zoveel mogelijk te vermijden.
  • Bij een vierkant gezicht is het belangrijk om de contouren van het gezicht net wat zachter te maken door hoekige vormen te vermijden. Kies daarom bij voorkeur voor oorbellen die langer zijn dan ze breed zijn. Zo zorg je voor meer contrast.
  • Heb je een ovaal gezicht? Dan ben je een echte mazzelaar. Bij deze gezichtsvorm passen namelijk bijna alle oorbellen. Kies daarom gewoon een oorbel waar jouw voorkeur naar uitgaat. Dit zal altijd een succes zijn. Natuurlijk moet je ook met de functionaliteit van de oorbel rekening houden. Kies bijvoorbeeld niet voor een té lange oorbel wanneer je weet dat je hier toch wel mee vast blijft zitten.

Oorbellen bij gezichtsvorm

Welke oorbellen bij kort of lang haar?

Er zijn ook vrouwen die minder rekening houden met hun gezichtsvorm, maar wel met de lengte van hun haar. Toch zijn de meningen hier vaak over verdeeld. Want waarom zou je geen degelijke knopjes kunnen dragen bij lang haar of gigantische opvallende oorbellen bij kort haar? Het is vaak een smaakkwestie.

Over het algemeen wordt geadviseerd om bij kort haar geen opvallende grote oorbellen te dragen. Toch begint hier ook al verandering in te komen. Want hoewel dit enkele jaren terug de golden rule was, is dit tegenwoordig toch wel anders. Op de catwalk zie je steeds vaker stoere korte koppies met opvallende oorbellen gecombineerd worden. En waarom ook niet? Juist met kort haar vallen die mooie oorbellen des te meer op. Gewoon doen waar jij je goed bij voelt dus.

Veel vrouwen dromen van een volle bos met lang haar. Op het gebied van oorbellen kan dit echter nog wel eens problemen geven. Want welke oorbellen draag je als vrijwel alle oorbellen lijken te verdwijnen in jouw volle en lange bos? Dat is toch ronduit zonde? Prachtig bij lang haar staan dan ook grote en opvallende oorbellen. Eventueel met veren voor een Boheemse look. Helemaal trendy in de huidige modetrends! Of kies er juist voor om je haar half op te steken en degelijke knopjes in te doen. Mogelijkheden genoeg om jouw oorbellen optimaal te showen!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons