Handige tips voor het kopen van nieuwe lingerie 0 815

Handige tips voor het kopen van nieuwe lingerie

Het is opvallend dat er op de meeste blogs heel veel aandacht wordt geschonken aan het kopen van nieuwe kleding, maar veel minder aan lingerie. En dat terwijl lingerie minstens zo belangrijk is. De meeste vrouwen zien het in eerste instantie niet als zodanig. Lingerie wordt immers onder je kleding gedragen. Niemand die het ziet. Wat maakt het dan uit hoe dit eruit ziet? Als je dit denkt, heb je het goed mis. Lingerie kan namelijk heel veel voor je totale outfit betekenen en de wijze waarop je je voelt in je kleding. Goede lingerie geeft je een zelfverzekerd gevoel en kan sommige outfits zelfs een stuk mooier maken.

Draag je bijvoorbeeld een strak jurkje? Dan kan shapewear of naadloos ondergoed de finishing touch geven om jouw lichaam nóg mooier uit te laten komen. Vind jij het altijd lastig om het juiste damesondergoed te kopen? En kan je wel de nodige hulp gebruiken? Hier volgen een aantal handige tips voor het kopen van nieuwe lingerie.

damesondergoed

Niet te klein, niet te groot

Bij het kopen van nieuwe kleding is het altijd al belangrijk om de juiste maat te kiezen, maar dit geldt wellicht nog wel meer bij nieuwe lingerie. Er zijn heel veel vrouwen die bijvoorbeeld onbewust de verkeerde BH maat kiezen. Daardoor zit de BH helemaal niet prettig. Daarom is het slim om regelmatig je borsten op te laten meten in een speciaalzaak of de online meetinstructies te gebruiken als je dit prettiger vindt. Hou je niet vast aan een bepaalde maat, omdat deze eerst altijd goed zat. Je borsten kunnen je gehele leven veranderen onder invloed van hormonen, gewicht en leeftijd.

Ook bij hipsters is het belangrijk dat deze goed passen. Als je een te kleine maat pakt, dan kan deze gaan snijden in je huid en dat wil je natuurlijk voorkomen. Een te grote onderbroek zakt juist weer af. Meten, meten en nog eens meten dus!

Let op het materiaal

Het is tevens belangrijk om ook op het materiaalgebruik van de lingerie te letten. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan bepaalde soorten materialen, terwijl anderen hier juist weer niets om geven. Het blijft echter wel belangrijk om materialen te kiezen die lekker zitten. Ook wanneer je over een zeer gevoelige huid beschikt is dit extra belangrijk. Kies dan bij voorkeur voor natuurlijke stoffen die minder snel irriteren zoals bamboe.

Kies iets waar jij je goed bij voelt

Wellicht wil je je partner eens verrassen met sexy lingerie of vraagt hij hier al tijden om, maar durf je dit telkens niet. Hou dan wel in je achterhoofd dat het belangrijk is dat jij je hier prettig in voelt. Als je een setje koopt voor je partner en hier vervolgens niet van kan genieten, dan zal je dit ook uitstralen. Mannen zijn dol op zelfverzekerde vrouwen. Zelfvertrouwen, dat is pas sexy. Kies daarom liever voor een setje wat iets degelijker is, maar waar jij je wel sexy in voelt dan dat je kiest voor hetgeen wat hij wellicht mooi zal vinden. Blijf dicht bij jezelf en dan verover je altijd zijn hart.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons