Stoere, maar toch elegante sieraden voor een vrouw. 0 1497

buddha to buddha ringen

Sieraden voor vrouwen. Velen kunnen er geen genoeg van krijgen. Gouden, zilveren of rose sieraden. In allerlei soorten en maten. Nooit genoeg zou je maar kunnen zeggen. Van kettingen tot oorbellen, ringen en armbanden. Stoere, maar toch elegante sieraden voor vrouwen, van alles wat. Niet gek eigenlijk dat een vrouw nooit genoeg sieraden kan hebben. Voor elke gelegenheid is er wel weer een ander soort sieraad dat er bij past. Stoere robuuste sieraden en minimalistische sieraden het kan altijd en overal. Maar wat zijn nu mooie en stoere sieraden voor vrouwen?

Armbanden

Zoals hiervoor al beschreven heb je sieraden in allerlei soorten en maten voor vrouwen. Armbanden bijvoorbeeld zijn er groot, klein, goud, zilver, staal noem maar op. Er is zoveel uitzoek dat je soms niet meer weet waar je moet beginnen. Een mooie aanvulling op je collectie is een Buddha to buddha armband.  Deze armbanden zijn vaak wat stoerder dan andere armbanden, maar kunnen toch altijd gecombineerd worden met andere sieraden. Deze armbanden zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je hele smalle armbanden, maar ook hele brede armbanden. De smalle zou je goed kunnen dragen als je vooral minimalistische sieraden draagt, terwijl de brede armband al genoeg is. Dan hoef je er geen andere sieraden meer bij te dragen. Voor de buddha to buddha moet je vaak wel even diep in de buidel tasten, want helaas, deze armbanden geven ze niet weg. Maar je wat je ervoor terugkrijgt is het zeker dubbel en dwars waard.

buddha to buddha armband
buddha to buddha armband

Ringen

Ook ringen zijn haast niet weg te denken bij de meeste vrouwen. Om elke vinger kan wel een ring of zelfs meerdere. Ook van ringen kan je er dus haast nooit genoeg hebben. Ga je voor een dunne minimalistische ring of juist voor een ring die meer opvalt en dus wat stoerder is. Een mooie optie is een buddha to buddha ring.  Deze ringen zijn er in allerlei verschillende soorten. Zo heb je hele brede maar ook dunnere.

buddhha to buddha ring breed
buddhha to buddha ring breed
buddha to buddha ring small
buddha to buddha ring small

Deze ringen zijn van staal gemaakt en gaan dus lang mee. Deze kun je eindeloos combineren, omdat je ze leuk zijn met andere buddha to buddha ringen, maar ook met kleine simpele ringen. De ringen hebben een stoerder karakter.  Ze worden vaak wat doffer en glimme niet zo als andere sieraden. Hierdoor is het ook niet erg als er een krasje opkomt, omdat dit eigenlijk wel bij de ringen past. Ook het kopen van de ring is een investering, maar wel een goede investering. Je krijgt echt waar voor je geld. Ze zijn stoer en toch vrouwelijk tegelijk. Iets wat voor iedere vrouw draagbaar is.

Wanneer draag je sieraden?

Sieraden kunnen eigenlijk altijd voor elke gelegenheid. Wel is het van belang dat je goed kijkt naar je outfit. Sieraden zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagde outfit. Je outfit kan nog zo leuk zijn, maar zonder sieraden is het toch altijd een beetje kaal. De armbanden en ringen van hierboven zijn eigenlijk met alles wel te combineren. Als je er een kleine simpele sieraad bij draagt, zijn ook de wat stoerdere sieraden heel vrouwelijk en elegant.  Eigenlijk dus een echte must have voor ongeveer elke vrouw.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons