Tips voor de perfecte thuiswerk-outfit! 0 1113

perfecte thuiswerk-outfit

Nu het werken op kantoor er voorlopig nog niet aan zit te komen, ben je het waarschijnlijk wel zat om iedere dag die pyjama of joggingbroek te dragen tijdens het thuiswerken. Het is misschien ook een beetje overdreven om strak in pak achter de keukentafel te werken. Dat betekent natuurlijk niet dat je er niet goed uit kan zien als je op afstand werkt. Het aantrekken van gewone kleding, dus niet een pyjama, doet namelijk wonderen voor je productiviteit. Vind je het lastig om een goede balans te vinden voor comfortabele outfit die er ook nog eens leuk uitziet? Hieronder vind je drie tips om de perfecte thuiswerk-outfit samen te stellen!

Ga voor duurzaam

Laten we beginnen bij het begin. Want de basis van een goede outfit ligt natuurlijk bij ondergoed dat lekker zit. Wat voor kleding je verder ook aantrekt, wanneer je comfortabel ondergoed draagt, voel je je gelijk een stuk beter. Kies bijvoorbeeld eens voor zachte onderbroeken en t-shirts gemaakt van bamboe! Hoewel dit je misschien een beetje gek in de oren klinkt, is stof gemaakt van bamboe een slimme keuze wanneer je er comfortabel bij wilt zitten. Bamboe heeft namelijk natuurlijke eigenschappen die ervoor zorgen dat vocht snel afgevoerd wordt. Dit is ideaal tijdens een spannende Teams-meeting met je baas, of wanneer je een strakke deadline hebt.

Ga voor duurzaam

Blijf warm

Wanneer je tijdens je werkdag lang achter je laptop stil zit, kan het zijn dat je koud handen krijgt. Hoewel je ervoor kan kiezen om de verwarming een tikje hoger te zetten, is dit niet de meest milieuvriendelijke optie. Een betere keuze is om voor kleding te kiezen die jou de gehele dag warm houdt. Draag je binnen geen schoenen en bieden je sokken niet genoeg warmte? Kies dan voor dikke sloffen. Ook kan je ervoor kiezen om een beanie op te zetten. Je hoeft dan je haar niet meer te doen, wat een win-winsituatie is! Zet vervolgens een grote kop koffie naast je en je bent verzekerd van een heerlijk warme werkdag.

Comfort is key

De meeste kantoren hebben tegenwoordig geen strenge dresscode meer. Je kan je hier prima vertonen in de welbekende t-shirt en jeans outfit. Dit kan je natuurlijk ook dragen tijdens een thuiswerkdag. Het is een comfortabele outfit waarmee je je ook gewoon buiten kan vertonen tijdens je dagelijkse ommetje door de buurt. Welke kwaliteiten vind jij belangrijk in een goede spijkerbroek? Een goede pasvorm, duurzaamheid, of een fijne stof? Je zit sowieso goed op je plek in een broek van de Jacob Cohen webshop. Hier vind je handgemaakte jeans van het Italiaanse merk Jacob Cohen. Er is veel keus in verschillende pasvormen en kleuren, er is dus voor ieder wat wils.

Bovenal is het belangrijk om in deze tijden niet te streng te zijn voor jezelf. Het thuiswerken en alle andere aspecten die komen kijken bij het werken in een pandemie kunnen je af en toe zwaar vallen. Kies vooral kledingstukken die jou goed laten voelen over jezelf.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons