Zo zet jij een buitensauna in elkaar 0 952

Sauna

Als je een sauna haalt bij Welvaere heb je de keuze of je de sauna zelf in elkaar zet of dat je het door een van de medewerkers laat doen. Als je een beetje handig bent dan is de keuze vast snel gemaakt. Maar wist je dat je de sauna ook prima in elkaar kan zetten als je niet zo handig bent? Er komt namelijk een stappenplan bij, en als je deze volgt dan weet je zeker dat de sauna goed in elkaar zit! Gelukkig hebben wij nog meer stappen om het een stuk makkelijker te maken, wil je weten welke? Lees dan snel verder, wij vertellen hier namelijk meer over!

  1. Let op de ondergrond

Het meest belangrijke van heel de sauna is de ondergrond. Als de ondergrond niet stabiel is, word de sauna in de tuin ook nooit stabiel! De ondergrond die je kiest is dus zeer belangrijk. Want zand en gras zijn bijvoorbeeld niet stevig genoeg. Hierdoor heb je de kans dat de sauna uiteindelijk inzakt. Als je al zand of gras hebt liggen verstevig dan een paar plekken met stoeptegels. Op deze manier weet je zeker dat de sauna niet wegzakt in de grond. Daarnaast is er nog een optie om balken onder de sauna te maken.

  1. Welk gereedschap heb je thuis?

Een sauna is een groot object, je red het dus helaas niet alleen met een schroevendraaier. Daarom is het verstandig om even rond te vragen of vrienden/familie wat gereedschap in de schuur hebben liggen. En dan wel dit gereedschap; decoupeerzaag, invalcirkelzaag, accuboor, inbussleutels, steeksleutel 19, een rollentracker, houthamer, een waan klauwhamer en een waterpas.

  1. Sla geen stap over

Nu de grond stabiel is en het gereedschap in huis gehaald is, is het tijd om de volgende stappen te ondernemen. En dan wel het begin van de sauna. Gelukkig komt bij elke sauna een handleiding. Neem voor dat je begint de stappen rustig door, op deze manier weet jij wat je te wachten staat. Dit maakt het dan ook een stuk gemakkelijker en zo kom je minder snel in de problemen.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons