Twinning is winning met Esprit 0 2933

moeder en dochter zelfde kleren

Je ziet het tegenwoordig vrijwel overal… ouders die in dezelfde stijl als hun kinderen gekleed gaan. Deze onwijs leuke trend wordt dan ook dikwijls opgepakt door grote webshops en bekende merken. Natuurlijk betekent dit niet dat je in precies dezelfde outfit als jouw geliefde kids hoeft te lopen. Jezelf kleden in dezelfde stijl is vaak al genoeg voor dat leuke effect. Twinning is winning als je het ons vraagt! Nu steeds meer mensen het gemak van het online shoppen opzoeken, kunnen wij het dan ook niet laten om de leukste webshops op te zoeken voor deze trend. Zo zagen we onwijs leuke outfits op Esprit.Wij hebben de leukste outfitjes en inspiratie voor de ‘twinning is winning’ trend op een rijtje gezet.

Zo moeder zo zoon

Twinning is winning als moeder en zoon? Dat vinden de meeste mama’s toch best lastig. Als we er echter over na gaan denken zit er niet heel veel verschil tussen de kleding van mannen en vrouwen. De casual vrouw kleedt zich tegenwoordig ook graag in een strakke jeans, een blousje of een bomberjack. En wat dacht je van een stoere houthakkersbloesje? Zie je jezelf daar al mee lopen? Hand in hand met jouw trots? Combineer dit met een mooie skinny jeans van Esprit en maak het geheel af met een paar sneakers voor een casual look. Dat zal ook jouw mannetje vast en zeker geweldig staan.

esprit spijkerbroek
Bron: Esprit.nl

Zo moeder zo dochter

Je hetzelfde kleden als je kleine prinses is voor veel vrouwen het toppunt van hun moeder-dochter relatie. En nee, wees niet bang, dit hoeft echt niet te betekenen dat jij je direct in een tutu of jurkje met tierelantijntjes hoeft te hijsen. Ga bijvoorbeeld voor een lieve tuinbroek met een witte top. Dit staat niet alleen jouw meisje onwijs goed, maar ook voor de stoere mama’s is dit een geweldige outfit. Want zeg nou zelf: wie houdt er nou niet van een comfortabele en stoere tuinbroek? Uiteraard kan je ook helemaal voor de moeder-dochter look gaan met een bijpassend jurkje. Voor vrouwen kan alles je kan gaan voor de stoere sneaker, want zowel jij als je dochter vindt dat waarschijnlijk heerlijk lopen. Combineer de stoere sneaker met een leuke skinny en een spijkerjasje en jij en je dochter kunnen zo lekker een dagje gaan winkelen of gewoon lekker een moeder-dochter dagjeMaak het zo gek als je zelf wilt!

tuinbroek vrouwen
Bron: Esprit.nl

Twinning is winning – basics

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een basic uitstraling. Zo hoef je je niet te focussen op jongens- of meisjeskleding. Ga bijvoorbeeld allebei voor een simpele basic top en broek voor dezelfde casual uitstraling. Een basic item dat voor zowel een jongen als een meisje kan is de spijkerjas. Combineer deze met een witte top en een simpele broek voor de perfecte twinning is winning look. Het hoeft niet moeilijk en speciaal te zijn om er al fantastisch bij te kunnen lopen. Zo moeder, zo dochter.

Online shoppen voor de ‘twinning is winning’ look

Steeds meer mensen kopen tegenwoordig online hun kleding. Dat is ook niet zo gek, want met onze drukke levens is het moeilijk om er ook nog eens tussenuit te moeten voor het kopen van kleding. Voor de ‘twinning is winning’ look geeft dit enkel voordelen. Hoe makkelijk is het om webshops als Esprit af te struinen voor de leukste matchende outfits? Terwijl je eerst zelf de mooiste setjes in je winkelmandje legt kan je vervolgens ook heel gemakkelijk de kindercollectie bekijken voor bijpassende outfits. Nog leuker: laat je kids meekijken terwijl je geschikte setjes uitzoekt. Hoe leuk zullen zij het vinden als jullie samen in dezelfde stijl over straat kunnen paraderen? Twinning is winning!

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons