Word jij helemaal gek van panty’s? Denk dan aan hold up kousen! 0 1123

Word jij helemaal gek van panty’s Denk dan aan hold up kousen

De panty is een kledingstuk dat de meeste vrouwen wel in de kledingkast hebben liggen. Dit komt met name door het feit dat de panty met veel outfits gecombineerd kan worden. Zeker in de wintermaanden is een panty een uitkomst als je een outfit met blote benen wilt dragen. Ondanks het feit dat de panty zo’n veel gedragen kledingstuk is, kent de panty ook tal van significante nadelen. Zo is het elke keer als je moet plassen een flinke klus om de panty uit en aan te doen. De kans dat een panty hierbij scheurt is daarnaast ook nog eens behoorlijk aanwezig. Gelukkig is anno 2022 een prachtige oplossing voor dit probleem, namelijk de hold up kous. Benieuwd wat de voor-en nadelen van hold up kousen zijn? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je hier namelijk meer over!

Voordelen hold up kousen

Het grootste voordeel van de hold up kousen zit hem in het feit dat je deze veel minder vaak aan en uit hoeft te doen. Doordat de kousen omhoog worden gehouden ter hoogte van de bovenbenen hoef je de panty niet uit te doen tijdens het plassen. Dit zorgt niet alleen voor veel meer plas gemak, maar zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat je je veel minder zorgen hoeft te maken om het feit of de kousen scheuren. Nu betekent dit overigens niet dat de hold up kousen moeilijker scheuren dan de traditionele panty. Als jij ergens aan blijft haken, dan zullen ook de hold up kousen scheuren.

Nadelen hold up kousen

De hold up kousen hebben natuurlijk ook nadelen ten opzichte van de traditionele panty. Als dit niet het geval was geweest, dan was iedereen natuurlijk allang overgestapt. Het grootste nadeel zit hem in het feit dat de hold up kousen kunnen afzakken. Dit is met name het geval als je deze niet op de juiste manier aan je bovenbenen hebt vastgeplakt. Doe dit dan ook altijd op de juiste manier. Het komt nogal knullig over als ineens één van jouw hold up kousen is afgegleden zonder dat je dit zelf door hebt. Of dit een risico is bij de kousen hangt met name samen met de kwaliteit van de kousen. Wil jij je hier geen zorgen om hoeven maken? Kies dan voor kwalitatieve hold up kousen van Nylons and More!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons