Maak je auto af met geblindeerde autoruiten! 0 1627

geblindeerde autoruiten mode

De auto. We kunnen niet meer zonder. Het is niet alleen een prettig vervoersmiddel om van A naar B te komen, maar het vertelt ook veel over ons karakter en gezinsleven. Waar sommige mensen weinig geven om de uitstraling van hun auto, zijn anderen continu bezig om hun auto te ‘upgraden’. Dat is ook helemaal zo gek nog niet. Het type auto waarin je rijdt is allesbepalend voor de eerste indruk van andere mensen. Het is niet voor niets dat taxichauffeurs en zakenlui altijd in stijlvolle auto’s op een afspraak verschijnen. Hun auto geeft tevens een visitekaartje af. Een advocaat die in een versleten, kleine auto komt aanrijden, zal minder betrouwbaar overkomen dan eentje die in echte zakenauto verschijnt. Maar betekent dit dan ook dat je direct de duurste auto moet aanschaffen? Welnee! Autoruiten blinderen is de ideale oplossing om iedere auto een stoere, chique en stijlvolle uitstraling te geven!

Kosten van autoruitfolie

Autoruitfolie wordt uiteraard niet alleen gebruikt om een stoere en chique uitstraling te verkrijgen. Deze kan nog veel meer voordelen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan zijn zonwerende-, beperking van de inkijk en inbraakbeperkende kwaliteiten. De prijs voor de autoruitfolie is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Wanneer je enkel autoruitfolie voor een stoere uitstraling zoekt, zal je logischerwijs een ander type folie nodig hebben dan als je veiligheidsfolie wilt aanschaffen. De prijs is dan ook afhankelijk van jouw wensen en type auto. Bovendien is het mogelijk om slechts enkele ruiten te blinderen. Hierdoor kunnen de prijzen zeer uiteenlopend zijn.

Ben je benieuwd naar de prijs voor autoruitfolie bij jouw auto? Vraag dan meerdere offertes op of gebruik een online rekentool om zo een goed beeld te krijgen van het kostenplaatje.

geblindeerde autoruiten

 

Voordelen van geblindeerde ruiten

Geblindeerde ruiten geven de auto direct een andere uitstraling. Stoer, chique en stijlvol zijn de eigenschappen die al snel aan jouw auto worden toegekend. Dat is echter niet het enige voordeel van autoruitfolie. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje:

  • Je auto blijft in de zomers lekker koel. We kennen het gevoel allemaal: je stapt de auto in en het voelt alsof je een sauna binnenstapt. Met het zweet op je voorhoofd zet je de airco op vol vermogen en gooi je tegelijkertijd alle raampjes open. Tijdens de zomermaanden kan het moeilijk zijn om je auto koel te houden. Dankzij autoruitfolie geniet je altijd van aangename temperaturen in de auto. De folie houdt de warmte uit de auto, zelfs als deze de gehele dag in de volle zon heeft gestaan.
  • Geblindeerde autoruiten verlagen de kans op diefstal. Inbraakpreventie in eigen auto. Inbrekers kunnen nooit lang bij auto’s blijven treuzelen, dit verhoogt de pakkans. Wanneer ze niet in één oogopslag kunnen zien wat voor bezittingen er in de auto liggen, zullen zij sneller naar een makkelijker doelwit vertrekken.
  • Optimale bescherming tegen glasscherven. Indien je bij een ongeluk betrokken raakt, kunnen glasscherven vervelende verwondingen veroorzaken. Autoruitfolie houdt de glasscherven als een grote pleister bij elkaar. Hierdoor is de kans op snijwonden bij een ongeluk een stuk kleiner.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons