Sleutelhangers: helemaal hot in 2019! 0 1730

Sleutelhangers_ helemaal hot in 2019!

Sleutelhangers zijn eigenlijk nooit helemaal uit ons straatbeeld verdwenen. Al vanaf dat wij het ons kunnen herinneren bestaan er sleutelhangers. Toch zijn de trends omtrent sleutelhangers wel veranderd. Zo werden deze vroeger voornamelijk uit functionele beweegredenen aangeschaft. Bijvoorbeeld om je sleutelbos sneller terug te vinden of te herkennen als deze tussen andere bossen ligt. Tegenwoordig zijn de hangers voor aan je sleutelbos van werkelijk alle markten thuis. Deze kunnen voor meerdere doeleinden worden ingezet en zijn bovenal nog steeds helemaal hot in 2019! Maar hoe pimp je jouw sleutelbos snel en eenvoudig op? Wij geven een aantal tips!

Kies voor leuke sleutelhoesjes

Wil je eigenlijk niks extra’s aan je sleutelbos toevoegen, maar deze toch onderscheiden van de rest? Kies dan voor zogenaamde sleutelhoesjes. Deze kan je over de sleutels heen schuiven, zodat deze een kleurrijke en creatieve toevoeging vormen aan jouw huidige bos. Het is soms zelfs mogelijk om de sleutelhoesjes van tekst te voorzien. Ideaal als je telkens de verkeerde sleutels pakt of soms niet meer weet waar de sleutel voor dient. Met leuke sleutelhoesjes maak jij zeker de blits.

Grappige sleutelhangers

Waarom altijd kiezen voor de oude, vertrouwde en oh zo vaak gekozen sleutelhangers? Laat je creativiteit eens de vrije loop en denk outside-the-box. Zo zijn er tegenwoordig, als je goed zoekt, heel veel creatieve en grappige sleutelhangers op de markt verkrijgbaar. Wat dacht je van een leuke quote, Smiley of ander figuurtje? Deze vrolijken jouw sleutelbos direct op!

Sommige dames vinden het fijn als hun sleutelbos mooi combineert qua kleurgebruik. Zeker als de sleutelbos op een opvallende plek wordt bewaard. Stem daarom het kleurgebruik goed op elkaar af en kies voor een stijlvolle en toch vrolijke uitstraling!

Grappige sleutelhangers

Eigen ontwerp

Wil je jouw sleutelbos personaliseren en zeker weten dat iedereen deze herkend? Kies er dan voor om een eigen sleutelhanger te ontwerpen. Vaak valt de keuze op een foto van jou en je dierbaren. Met een foto van jouw vriendinnen, kinderen of geliefde geef jij jouw sleutelbos direct een persoonlijk tintje. Met een lieve tekst en een mooie foto geniet jij van een geweldig pronkstuk. Bovendien zijn dit soort sleutelhangers nooit trendgevoelig, een foto of persoonlijke tekst is altijd gewenst.

Functionele sleutelhangers

Natuurlijk wordt een sleutelhanger niet alleen gebruikt om je sleutelbos op te pimpen. Deze kan ook voor andere (functionele) doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger met zaklampfunctie, zodat je ook in het donker eenvoudig het sleutelgat kunt vinden. Of een sleutelhanger met USB-stick. Zo heb je altijd een fijne USB-stick tot je beschikking! Een USB-stick kan je immers nog wel eens vergeten, je sleutelbos zal echter minder vaak vergeten worden!

Sleutelhangers voor reclame doeleinden

Ben jij van plan om een eigen bedrijfje op te starten? Laat dan enkele sleutelhangers met het logo van jouw bedrijf bedrukken. Zo beschik je over een leuk relatiegeschenk waarmee je de naamsbekendheid van jouw bedrijf kunt vergroten. Daarnaast is het ook nog eens leuk om zelf met een sleutelhanger van jouw bedrijfje rond te lopen. Mond-tot-mond reclame werkt immers nog altijd het beste.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons