Spullen verkopen op het Amazon netwerk 0 553

Spullen verkopen op het Amazon netwerk

Spullen Verkopen via Amazon is net zo makkelijk als via bol.com. Op deze manier heb je dus een extra verkoopkanaal voor jouw bedrijf. Het is dan ook een leuke manier om jouw producten nog meer onder de aandacht te brengen. Er zijn diverse opties waar je uit kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een x bedrag per maand voor een abonnement betalen. Hiermee verkoop jij rechtstreeks aan de klanten jouw producten. Maar je kunt er ook voor kiezen om een vendor account aan te vragen. Dan gaat Amazon de producten bij jou inkopen om ze vervolgens weer via Amazon te verkopen. Meestal wordt dit op uitnodiging gedaan, maar niet geschoten is altijd mis. Let wel op dat je bij het maandabonnement ook nog extra transactiekosten en een deel van je bruto winst afstaat.  Dit kan je vooraf berekenen en aan je prijs toevoegen zodat je toch nog wat marge overhoud.

Wat kost verkopen via Amazon?

Voor het verkopen van producten kun je op Amazon een account aanmaken. Je betaalt bij het goedkoopste abonnement ongeveer 39 euro per maand. Ook dien je nog 10-15 % van de bruto winst af te dragen aan Amazon. Het verkopen van goedkope producten heeft in de meeste gevallen dus weinig zin. Dit komt omdat je er zelf ook wat aan over wil houden. De reden dat je zoveel betaald is dat Amazon ook marketingkosten maakt in bijvoorbeeld Google. Daar moeten jouw producten er ook uitspringen en dat zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Amazon staat heel goed qua ranking in de zoekmachine en tussen de gesponsorde links. Daarom wordt er ook zoveel verkocht via dit platform. Echter kost het ook veel tijd om dit alles op te zetten. Het is verstandig om dit door een ervaren specialist te laten doen.

Verzenden en uitbetalen via Amazon

Je kunt jouw producten vanuit Amazon zelf gaan versturen. Echter is het vaak veel gemakkelijk om dit door Amazon zelf te laten doen. Zo wordt de verzending van producten en retouren door Amazon afgehandeld. Doordat hun klantenservice dat doet bespaar jij veel tijd en geld op jouw medewerkers. Afhankelijk van het product wat je wil gaan verkopen rekent Amazon hier ook een percentage voor. Weeg dus altijd de kosten en baten tegen elkaar af en maak dan een besluit. Het grootste onderdeel wordt bepaald door het gewicht en de grote. Bij lichte producten zullen deze kosten dus wel meevallen. Iedere 14 dagen betaald Amazon alle verkopers uit. Het duurt maximaal 5 dagen voor dit op je rekening staat.

Vegan shoes de nieuwste rage

De nieuwste trends op modegebied zijn Vegan shoes. Veel mensen kijken gek op als ze bijvoorbeeld horen waar de leren schoenen van zijn gemaakt. Meestal is dit namelijk van ananas leer gemaakt wat je kunt hergebruiken. Maar het kan ook gemaakt worden van flessen, katoen of paddenstoelen. Ook kun je natuurlijk diervriendelijke laarzen en ander schoeisel kopen.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons