Hoe zorg je er nou voor dat je haar altijd vol volume blijft 0 494

Hoe zorg je er nou voor dat je haar altijd vol volume blijft

Zit jouw haar ook zo goed met volume erin? Dan kom je buiten en stap je op de fiets om op je bestemming aan te komen en te merken dat je volume weg is. Of dat je een leuk feest hebt en halverwege de avond merkt dat je kapsel niet meer zo zat als toen je wegging. Daar is wat aan te doen, want er zijn meerdere manieren om ervoor te zorgen dat je haar vol volume blijft.

Gebruik de juiste shampoo

Het gebruik van de juiste shampoo is een must om volume in je haar te houden. Redken shampoo is daar een voorbeeld van om als basis te dienen voor een volumerijk kapsel. Dat is namelijk de basis voor het resultaat. Mocht je een conditioner gebruiken, zorg dan dat deze licht is en spoel het heel goed uit. Doe je dat niet dan heb je de kans dat je haar verzwaart. Ben je onder de douche geweest dan is het overigens ook fijn om je handen meteen te verzorgen met een fijne handcrème.

Föhn volume in je haar

De föhn is een ideaal middel om volume in je haar te brengen. Een van de tips voor extra volume is door je haar ondersteboven te föhnen. Dat wordt dus even voorover hangen voor het beste resultaat. Overigens is het ook mogelijk om een krultang te gebruiken. Wacht wel tot je haar droog is en draai daarna de krultang pluk voor pluk tot aan de aanzet van je haar. Ga daarna nonchalant met je handen door je haar voor het creëren van een wat woelig en vol effect.

Je haar modelleren met styling mousse

Om ervan verzekerd te zijn dat je haar echt volume blijft houden, is het aan te raden om styling mousse te gebruiken. Er zijn speciale haarproducten in de vorm van styling mousse die speciaal ontwikkeld zijn voor meer volume in je haar. Een andere optie is om een volumespray te gebruiken.

Extra tips

Er zijn uiteraard ook nog andere praktische en gemakkelijke tips om volume te krijgen en te houden. Bijvoorbeeld door een staart in het midden bovenop je hoofd te maken. Of door te touperen, wat ook bij korte kapsels ideaal is om wat extra volume in je haar te krijgen. Toupeer je haar echter niet te vaak, want de kans op beschadigingen is wel groot.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons