Over ons


Mode Republiek is dé webshop in Nederland en België op het gebied van fashion. Mode republiek heeft een breed assortiment van zowel grote als kleine merken. Hierdoor spreekt het een brede groep mode gevoelige online shoppers aan.

Mode Republiek wordt gedragen door mensen die plezier hebben in het leven en dit uitstralen door de kleding te dragen waar ze zich zelf het beste in voelen. Mode republiek staat voor vrijheid en je vrij voelen. Wij zullen regelmatig ons merkenpakket aanpassen naar de wensen van onze klanten. Hieronder staan een aantal merken die Mode Republiek aanbied.

My Brand
My Brand is een kledinglijn die een die een speciaal aanbod heeft voor echte fashion lovers, maar met een knipoog naar de werkelijkheid. Het merk staat bekend om de designer logo’s die, als je goed kijkt, net even anders zijn dan de echte. My Brand speelt met het gegeven van de logo rage van de wereld beroemde modehuizen en met wat er op de wereld gebeurd. Mode Republiek heeft een grote collectie mannen en vrouwen van My Brand shirts in het assortiment.

Canada Goose
Al meer dan 50 jaar produceert Canada Goose authentieke kleding voor extreme weeromstandigheden. Ontworpen met doel en functie, voor mensen die behoefte hebben aan kwaliteitsartikelen. Canada Goose is vandaag de dag internationaal erkend als dé toonaangevende fabrikant van kleding die beschermt tegen de elementen, topkwaliteit en een iconische stijl heeft. In de Canada Goose collectie van de Mode Republiek zijn voornamelijk jassen te vinden.

Goldbergh
Goldbergh is een sportswear merk voor dames, krachtig en vernieuwend. 'The Goldbergh Standard', luidt de kraakheldere pay-off van Goldbergh, en is een knipoog naar een historisch monetair verhaal. De collectie is modieus en straalt klasse uit en bevat items die zowel clean als stijlvol zijn, maar is bovenal vernieuwend. Een kenmerk van Goldbergh is het ‘rijke detailgebruik’ wat terug komt prachtige eyecatchers. De jassen, tops en vesten van dit sportswear merk zullen verkocht worden bij de Mode Republiek.

Mango
Het Spaanse MANGO is internationaal bekende multinational die voor modebewuste vrouwen en mannen kleding en accessoires ontwerpt, produceert en verkoopt over de hele wereld. MANGO brengt succesvolle collecties uit met internationale allure. De jurken, tops blouses, blazers, jassen en jeans van de vrouwencollectie van MANGO wordt verkocht bij de Mode Republiek.

Moon Boot
Moonboot is een pionier op het gebied van de trend die sport op een creatieve manier koppelt aan het designgevoel van de fashion wereld. De eerste landing op de maan is de grote inspiratiebron geweest voor het ontwikkelen van een soortgelijke schoen voor in de sneeuw. De Moonboot was geboren. Moonboot is een iconisch product die een hele nieuwe categorie producten ontwikkeld heeft, het symboliseert een tijdperk en het is een icoon in fashion en internationaal design geworden. Deze iconische boots zijn verkrijgbaar op moderepubliek.nl.

Supertrash
SuperTrash is een echt it-girl-label voor onafhankelijke vrouwen met een groot gevoel voor mode en stijl. Het merk staat voor een succesvol leven, verfijnd zijn en niet bang om te laten zien wie je bent. De SuperTrash vrouw combineert een uitgesproken persoonlijkheid met ongedwongen stijl, maar ze is nooit te gepolijst en haar outfits hebben altijd een element van verrassing. In de Supertrash collectie van de Mode Republiek vind je onder meer de nieuwste jurken, tops, blouses, blazers en meer casual items als vrouwelijke truien met pailletten.

UGG Australia
UGG is in 1978 door Brian Smith naar Zuid-Californië gehaald waar vanaf dat tijdstip de eerste sheepskin laarzen te koop waren. In de beginjaren van 2000 overrompelde UGG Australia de New Yorkse modewereld volledig. UGG evolueerde naadloos van een merk dat laarzen, pantoffels, klompen en sandalen uit sheepskin maakte voor het actieve buitenleven, naar een merk dat nu aangeprezen werd als symbool van een stijlvolle, casual en luxueuze levenswijze. Dat was voor een groot deel te danken aan een imagoverandering, waardoor UGG veranderde in een fabrikant van kwaliteitsvolle luxeschoenen. Mode Republiek biedt als authorized UGG dealer een groot aanbod aan voor mannen, vrouwen en kinderen.